top of page
Schilder- en behangwerken Van Kelekom James

Professionele behangwerken in Aalst, Erpe-Mere, Lede, Affligem en verder

Alle behangwerken en schilderwerken met oog voor detail

Schilder- en behangwerken Van Kelekom James
behangwerken

Vakmanschap in behangwerken aan een correcte prijs

lijn verfborstel

Instant sfeer creëren in uw woonkamer of slaapkamer? Uitpakken met een mooi behangen winkel- of kantoorruimte? Met het juiste behangpapier transformeert u een hele ruimte in een handomdraai. Van Kelekom James realiseert al uw schilderwerken en behangwerken in Aalst, Erpe-Mere en elders in Oost-Vlaanderen met oog voor detail, voor ieders budget.

Schilder- en behangwerken Van Kelekom James

Het geknipte behang voor elke kamer

Tijd om uw slaapkamers, woonkamer, gang of inkom te behangen? Maar welk behangpapier te kiezen?  Er is een brede waaier aan behangsoorten beschikbaar in heel wat dessins en kleuren, zoals het klassieke behangpapier, vliesbehang, fotobehang en glasvezelbehang.
Moet uw behang vochtbestendig zijn, moet het tegen een stootje kunnen of makkelijk afwasbaar zijn? Graag help ik u op weg met gepast advies op maat van uw smaak, ruimte, mogelijkheden en budget. Voor elk project heb ik als geroutineerde behanger een oplossing klaar.

Hoeveel kosten uw behangwerken?

Een enkele ruimte behangen of verschillende kamers aanpakken?
Afhankelijk van factoren als de oppervlakte en de ligging stel ik een persoonlijke offerte op. Ik ben uw specialist in behangwerken in heel Aalst, Affligem, Asse, Berlare, Denderleeuw, Dilbeek, Erpe-Mere, Grimbergen, Haaltert, Laarne, Lebbeke, Lede, Lennik, Liedekerke, Lochristi, Meise, Melle, Merchtem, Ninove, Oosterzele, Opwijk, Roosdaal, Sint-Lievens-Houtem, Ternat, Wetteren en Wichelen.

Realisaties schilderwerken

icon
GRATIS OFFERTE
Schilder- en behangwerken Van Kelekom James

Bekijk alvast enkele realisaties en aarzel niet contact met mij op te nemen om uw toekomstige project met mij te bespreken.

bottom of page