top of page
Schilder- en behangwerken Van Kelekom James

Schilderwerken in regio Aalst, Erpe-Mere, Lede, Affligem, Haaltert en verder

De vakman voor al uw binnen- en buitenschilderwerken

Schilder- en behangwerken Van Kelekom James
verfborstel icoon

Uw schilder in Oost-Vlaanderen

lijn verfborstel

Met een jarenlange ervaring in de vingers en oog voor detail kom ik graag bij u langs overal in Aalst, Erpe-Mere, Affligem, Lede, Liedekerke, Ninove en elders in Oost-Vlaanderen om uw grote en kleine schilderwerken snel, precies en volgens de kneepjes van het vak uit te voeren, in lijn met uw verwachtingen en budget.

Schilder- en behangwerken Van Kelekom James
Schilder- en behangwerken Van Kelekom James

Een heel palet aan schilderwerken

Voor al uw schilderwerken binnen of buiten kunt u bij Van Kelekom James aankloppen. Denk maar aan:

Gevel schilderen

Schilderwerken op muren, plafonds en ramen

Spuiten van radiatoren

Schilderen van standen op beurzen

Trap verven

Interieur, winkel- of kantoorruimte verven of behangen

Kroonlijsten en plinten schilderen

Andere projecten

Naast schilderwerken realiseer ik ook uw behangwerken en vloerbekleding in heel Oost-Vlaanderen.

Professioneel kleuradvies

De juiste kleuren kiezen voor uw project? Kleuradvies op maat is goud waard. De gekozen kleur voor uw schilderwerken binnen en buiten bepalen in één oogopslag de sfeer en tonen een niet mis te verstane boodschap. Ik bied u vakkundig kleuradvies op maat.

Een streepje voor in kwaliteit

Dankzij mijn jarenlange vakkennis weet ik ondertussen precies welke verven kwaliteit garanderen, voor een lange tijd. Daarnaast vergt elke ondergrond een specifieke aanpak, het juiste gereedschap en een andere afwerking. Reken op mijn expertise om uw droomproject tot in de kleinste hoekjes af te werken, met een mooi en duurzaam eindresultaat. Ik bewijs hierbij dat kwaliteit niet onbetaalbaar hoeft te zijn!

Hoeveel kosten uw schilderwerken?

Afhankelijk van de grootte van het project binnen- of buitenshuis stel ik voor u een offerte op maat op, steeds aan een eerlijke prijs. Van Kelekom James is uw ervaren schilder in regio Aalst, Affligem, Asse, Berlare, Denderleeuw, Dilbeek, Erpe-Mere, Grimbergen, Haaltert, Laarne, Lebbeke, Lede, Lennik, Liedekerke, Lochristi, Meise, Melle, Merchtem, Ninove, Oosterzele, Opwijk, Roosdaal, Sint-Lievens-Houtem, Ternat, Wetteren en Wichelen en elders in Oost-Vlaanderen voor al uw schilderwerken binnen en buiten.

Realisaties schilderwerken

icon
GRATIS OFFERTE
Schilder- en behangwerken Van Kelekom James

Doe alvast inspiratie op tussen enkele van mijn gerealiseerde projecten en neem gerust contact met mij op voor meer informatie over mijn werkwijze of een gratis prijsofferte.

bottom of page